SkinboosterAkneärr, åldersrynkor eller solskadad hud? Eller kanske bara lite vintertorr?


Skinbooster kan verkligen förbättra huden permanent då den ger en fuktboost innifrån. Den ökar kollagenproduktionen och passar därför bra till solskadad och rynkig hud. Men den kan också göra stor förändring på akneärr och även hjälpa vid atopisk exem. Det går att behandla handryggar, pussrynkor och dekolletage med skinbooster.


Hyaluronsyra är huvudingrediensen i skinboostern och finns även naturligt i huden och håller den återfuktad och mjuk. Med åldern minskar hyaluronsyra i huden så att huden delvis förlorar sin fukt och elasticitet. Huden blir jämnare och återfuktad av skinbooster för ett fräscht och naturligt utseende.


Skinboostern innehåller lokalbedövning som gör att man inte känner så mycket av behandlingen. Det blir två till fyra stick per sida av ansiktet och skinboostern läggs sedan precis under huden med hjälp av en lite längre nål. För att få en bra effekt krävs en kur på 3 behandlingar. Rekommendationen är att fortsätta med en underhållsbehandling med 6 till 9 månaders intervall.


Behandlar man akneärr rekommenderas 4 veckor mellan varje behandling och att underhållsbehandlingar sker efter behov. I bästa fall får man ett permanent resultat efter två behandlingar. Men alla ärr är olika och svåra atrofierade ärr kan behöva kompletteras med andra behandlingar förrutom skinbooster.


De vanligaste biverkningarna är reaktioner på injektionsstället, som svullnad, blåmärken, rodnad och ömhet. Vanligen går de över inom en vecka. Efter behandlingen ska man inte utsätta sig för extrem värme som solning, bastu- eller ångbad, tills tecknen på inflammation har gått över.


Läs mer på www.restylane.se

 

Pris 2900 kr. 20% rabatt på behandling 2 och 3. 


Den här modellen har haft stora problem med akneärr och är behandlad två gånger med Restylane skinbooster vital med ungefär ett års mellanrum. Skinbooster stimulerar kollagenproduktionen så huden läker sig själv och resultatet blir hållbart.